کد مطلب: 139758
سکسکه گاهي مي‌تواند هشداري براي سکته مغزي باشد
تاریخ انتشار : 1394/11/27 16:19:59
نمایش : 2769
برخي از صداهايي که بدن توليد مي‌کند از جمله سکسکه حقايقي را راجع به افراد و سلامتي‌شان مي‌گويد.












 

به گزارش خبرنگار هفت چشمه، شايد شما نيز تا به حال تجربه کرده باشيد که سکسکه کردن هنگام سخنراني يا گفت‌و‌گو تا چه اندازه دشوار و در عين حال خجالت‌آور است. در اين لحظه افراد به هر راه و ترفندي متوسل مي‌شوند تا سکسکه خود را قطع کنند. حبس نفس، آب نوشيدن و غافلگير شدن از جمله اين راهکارها است که در برخي موارد نيز با شکست روبه ‌رو مي‌شود.
 
سکسکه مي‌تواند يکي از علائم سکته قلبي باشد به همين دليل اگر علائم ديگري همچون تنگي نفس و درد با سکسکه همراه شد، فورا به پزشک مراجعه کنيد. شايع‌ترين علل سکسکه ناراحتي‌هايي است که به معده و مري وارد مي‌شود. علاوه بر اين، سکسکه بر اثر شوک عصبي و تحريک اعصاب نيز ممکن است بوجود آيد. در واقع توصيه مي‌شود که علل سکسکه‌هاي ناگهاني و مزمن که با درد قفسه سينه همراه است، هرچه زودتر نزد پزشکي مشخص شود.
 
سکسکه زماني اتفاق ميفتد که عضلات ديافراگم منقبض مي‌شود و موجب نوعي وقفه در تنفس مي‌شود. ديافراگم از طريق برخي سلول‌هاي عصبي کنترل مي‌شود که مي تواند از طريق هيجان، داروها يا برخي تغييرات در شکم بعد از غذا خوردن تحت تاثير قرار گيرد و تحريک شود.
 
گاهي اوقات حبس نفس مي‌تواند سکسکه را متوقف کند زيرا دي‌اکسيد کربن افزايش‌يافته در ريه‌ها ديافراگم را آرام مي‌سازد. به طور معمول، سکسکه مدت زمان کوتاهي طول مي‌کشد اما اگر سکسکه بيش از 44 دقيقه طول بکشد بايد به پزشک مراجعه کرد، زيرا اين مشکل نشان‌دهنده تحريک اعصاب است.
 
 
منبع: باشگاه خبرنگارارن
 
انتهاي پيام/
 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 
بخش های سایت
 
http://s5.picofile.com/file/8136790076/shohada.gif
http://s5.picofile.com/file/8136790076/shohada.gif


پیوندها
http://haftcheshme.com/aFiles/gallery/emam3.jpg
http://haftcheshme.com/aFiles/gallery/leader.jpg

http://haftcheshme.com/aFiles/gallery/jahanbin.jpg
http://haftcheshme.com/aFiles/gallery/dana.jpg